Fermentácia prebieha pri kontrolovanej teplote 16-18°C. Víno potom prirodzene zreje na kaloch, aby získalo správnu štruktúru. Potom sa presunie do autoklávu, kde sa vytvorí pena (druhá fermentácia). V tomto bode šumivé víno leží mesiac v autokláve a následne sa plní do fliaš.

slamovo žltú farbu. Vôňa je bohatá, ovocná, s tónmi žltého jablka a hrušky, ktoré končia príjemnými citrusovými nuansami. V ústach je jemný a vyvážený. Príjemná chuť sa pridáva k sladším tónom ovocia a dodáva pocit príjemnej sviežosti.

  • Výrobca: VAL D’OCA
  • Farba: Biela
  • Krajina pôvodu: Taliansko
  • Obsah alkoholu: 11,5%
  • Balenie: 0,75l
EXTRA DRY MILLESIMATO – Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Millesimato
13,99 

Na sklade